Поради щодо поліпшення сну протягом ночі

Що я знаю, у мене немає фізичних і психологічних проблем, але за останній рік я спав досить погано на мети (гра, навчання і т. д. ) І я вважаю, що це погано вплинуло на мене. Останнім часом я прокинувся кілька разів протягом ночі, я сплю менше годин безперервно і я прокидаюся більш втомленою, ніж я можу зробити, щоб мати хороший сон протягом ночі знову?

Я повинен використовувати ліки або я повинен використовувати їх в якості останньої інстанції?

+829
macgirl 30 лип. 2010 р., 23:04:34
15 відповідей

Мій лікар дозволив мені його тінню. Як початківець студент-медик, я б без сумніву з радістю. Я отримав його наявності у секретаря (для простоти скажімо: 15-19 травня і 12-17 червня).

Я повинен просити, щоб тінь його за всі ці зрушення чи це нормально? Я питаю, тому що я не хочу бути надто великим тягарем.

Всі лікарі і медперсонал там: яким буде оптимальний час для студента, щоб тінь ви? чи готові ви взяти на себе студент?

+932
Brett Holbert 03 февр. '09 в 4:24

Добрий день.

Близько місяця тому я видалила родимки (невуси), яка нараховується на "чистій" шкірі (де ново) близько 4-5 місяців тому. Він завжди був вугільно-чорний і 1,5 мм в діаметрі.

Тому дерматолог зробив пункційну біопсію на ньому. Результати наступні:

*Кілька секцій були розглянуті з представлених зразків. Є невеликий центральній площі поширення меланоцитарных бачив в біопсії, яка стягується хронічного запального клітинного інфільтрату у верхніх шарах дерми з нетриманням пігменту меланіну. Транс епідермальної ліквідації пігменту меланіну видно з деяких меланін присутня в ороговілих шарів епідермісу.

Є атипова проліферація меланоцитарных зазначив з деяким розширенням в вищерозміщених шипуватого шарів епідермісу.

Висновок: атипова Меланоцитарная Вузловий розповсюдженню - ще більш широке висічення цій області не вимагається.*

Тепер, я пішов до хірурга і він сказав, що це меланома і зробив видалення з поля 2 см з кожної сторони.

Що мене бентежить-це патологоанатом сказав, що вона не злоякісна, а sergion каже він.

Що це насправді? Хіба можна не мати конкретної відповіді, дивлячись на вищезазначеного доповіді гістологія? А якщо немає, що могло б прояснити це?

Будь-яка допомога буде високо цінується.

Оновлення

Я зв'язався з патологоанатомом по телефону з проханням пояснити, чим він згадав, що він не думає, що вона злоякісна, але не можу стверджувати, що на звіт, як він на 100% не впевнений.

У будь-якому випадку другий висічення відправляється на тест-як добре, сподіваюся, він поставить якесь світло на цей діагноз.

+912
Stichoza 2 вер. 2017 р., 07:55:56

Моя мама страждає від шийний спондильоз з пролапсом диска після аварії. Вона отримала хлыстовую травму. Вона відчувала гостру біль, але біль хаenter image description hereтепер знижується. Вона була попереджена лікарем для тракційний лікування. Яка повинна бути тривалість тракційний лікування і скільки сеанси?.. Деякі лікарі та фізіотерапевти говорять, що вона повинна бути безперервною протягом 24 годин, але це практично не можливо, і дещо спірним, оскільки деякі лікарі не рекомендують використовувати будь-яку тягу. Вона також почав страждати від запаморочення, коли вона змінює своє положення від лежачи до сидячи. Як вибратися з неї. Будь ласка, допоможіть. Я додав зображення МРТ, сподіваюся, він буде корисним для експертів, щоб дати більш повну консультацію

+813
user3023094 20 квіт. 2011 р., 17:04:34

Коли стоматолог вимірює як далеко десни відступили і шукаю інфекція нижче лінії ясен, вони використовують зонд, який вони вставляють нижче лінії ясен і записувати, як далеко він йде до ураження здорової тканини (або принаймні це моє розуміння). Вони записують вимірювання глибини зуба, а потім перейти до наступної, використовуючи той же зонд і без промивання його між.

Мені здається, що це буде відмінним способом для поширення інфекції від однієї гумки до наступного. Я запитав свого гігієніста, чому це не вважається небезпечним. Вона почала пояснювати мені, чому це не було небезпечно, а потім взяла себе в руки і сказав: "Я не знаю".

Так що я переживаю? Вони можуть бути мимоволі поширюючи інфекцію по всьому роті на цей, здавалося б, антисанітарія практика іспит?

+787
V Kilson 17 січ. 2013 р., 09:22:57

Немає жодних негативних наслідків, якщо ви їсте в правильному напрямку.

З цим твердженням я маю на увазі з'їсти кожен компонент раціону, як вуглеводи, жири, білки, вітаміни і звичайно волокнами. Це має важливе значення.

Основна проблема з людьми, які їдять багато волокон, полягає в тому, що вони відчувають себе повно швидко і, як правило, не з'їдати все компоненти. Проблеми, які ви надали, як біль у животі, здуття живота, пронос або запор насправді є результатом не їсть достатньо: дефіцит вітамінів може призвести до болю в животі, проблеми згортання крові і т. д.; дефіцит білка може літ м'язові проблеми, проблеми в загоєнні шрамів або взагалі дерматологічних проблем і так далі.

Так, їсть багато клітковини, не має побічних ефектів при інтеграції інших компонентів дієти.

+742
Simon Quinn 1 черв. 2013 р., 05:13:34

Я не впевнений, що я відправляю в потрібному місці і я не знаю, як він називається.

Мені просто цікаво. Як поточні продовольча компанія розрахував інформацію про харчуванні їх харчування? На мій погляд: наприклад, не всі помаранчевий буде містити 2 мг вітаміну C, це повинно залежить від розміру помаранчеві, де росло дерево, скільки років помаранчевої, скільки вага, скільки частиною у виріб і т. д.

Але чому, якщо я купую 2 однакових товару з тієї ж компанії, він має таке ж харчування(написано на факт харчування)? Він не має на рахунок харчування. Так? Хто-небудь може відповісти? Вибачте за мій англійська, сподіваюся, ви все ще можете отримати те, що я маю на увазі.

+655
yeahforbes 19 квіт. 2011 р., 08:55:45

Ви можете знайти більш детальну інформацію тут про цю проблему:

Порівняння між різних концентрацій зубної пасти з фтором для профілактики карієсу у дітей та підлітків

[...] Хоча жодне з досліджень, включених в огляд подивився флюороз або плямистість у дітей на зубах, флюороз може бути небажаний результат використання зубної пасти з фтором для дітей і Кокрановский огляд по цій темі був опублікований. Можливий ризик флюорозу слід обговорити з вашим стоматологом, який може порекомендувати використовувати зубні пасти, що містять менше 1000 мільйонних часток фториду.

Висновки авторів:

Цей коментар підтверджує переваги використання фторовмісною зубною пастою в цілях запобігання карієсу у дітей і підлітків порівняно з плацебо, але тільки значно концентрацій фтору 1000 ppm і вище. Відносний карієс профілактичний ефект зубних паст фторид в різних концентрацій зростає зі збільшенням концентрації фториду. Рішення про те, який рівень фториду у використанні для дітей віком до 6 років повинна бути збалансована з ризиком флюорозу.

Кокрановский огляд на флюороз, який може бути небажаним результатом застосування зубної пасти у дітей раннього віку

Використання зубної пасти з фтором в період раннього дитинства, пов'язаний із змінами у забарвленні/мот зубів?

[...] Існує ряд доказів, що чистити дитині зуби з пастою, що містить фторид, у віці до 12 місяців, можуть бути пов'язані з підвищеним ризиком розвитку флюорозу. Є більш вагомі докази, що більш високі рівні фтору (1000 частин на мільйон (ppm) або більше) в зубній пасті пов'язані з підвищеним ризиком розвитку флюорозу, коли давати дітям до 5-6 років. Однак, для деяких дітей (тих, які вважаються схильними до високого ризику розвитку карієсу від свого стоматолога), користь для здоров'я запобігання розпаду можуть переважити ризик розвитку флюорозу. За таких обставин, ретельне розчісування з допомогою батьків/дорослих зубні пасти, що містять більш високі рівні фториду буде вигідно.

Висновки авторів:

Там повинно бути збалансоване розгляд між перевагами актуальних фторидів в профілактиці карієсу і ризику розвитку флюорозу. Більшість з наявних доказів фокусується на м'який флюороз. Є слабкі, ненадійні докази того, що починаючи використанням фторовмісних паст у дітей у віці до 12 місяців може бути пов'язане зі збільшеним ризиком флюорозу. Докази його використання у віці від 12 до 24 місяців, неоднозначна. Якщо ризик флюорозу-це неспокій, рівень фтору в зубній пасті для маленьких дітей (у віці до 6 років) рекомендується бути більш низька ніж 1000 частин на мільйон (ppm).

Необхідно більше доказів з низьким ризиком зміщення.

+604
Artmal 18 лист. 2015 р., 20:42:50

Скрізь є інформація, що овуляція відбувається приблизно на 14 день циклу. Але який математичний сенс слова навколо?

+570
Carlos Barbosa 29 груд. 2013 р., 06:01:42

Я не впевнений, що ваше твердження є точною в даний час, принаймні по відношенню до нас. На графіку ви надаєте зупиняється в 2006 році, і політики в області державних нихъ не загнеться до 2008 року. Крім того, неясно, як "відкритий доступ" визначається. Правила нихъ вказати, що повинні бути доступні для громадськості після 12 місяців виняткового (публічне) статті (фінансується них). Так що це може бути так, що медичні вироби можуть бути вільно доступні для громадськості, але як і раніше не відповідають певним критеріям "відкритого доступу".

+566
Pyritie 24 лип. 2015 р., 19:10:39

Чи є переваги втрати ваги для розщеплення їжі на більш дрібні страви, інші, ніж менш голодним через більш частого вживання? Мабуть, підсилює обмін речовин, але це вважається міфом.

+517
eldrior 19 лист. 2011 р., 11:50:44

Багато досліджень стверджують, що первинна ангіопластика краще, ніж thrombolyis, як короткочасної смертності і захворюваності ангіопластики значно нижче, ніж до Лікування тромболізис. (1,3), досягнувши кінця після появи болю як правило, знижує ефективність будь-якого лікування. (2)

Ви можете побачити в цій таблиці : http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3377579/table/A01tab02/

[1] первинна ангіопластика проти системного тромболізису при гострому інфаркті міокарда. - http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12917910

[2] Оцінка ефективності первинної ангіопластики порівняно з тромболизисом і його зв'язок з затримкою по часу: синтез байєсівських доказів. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17277350

[3] первинної ангіопластики та тромболізису для лікування гострого сегмента ST підвищені міокарда http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3377579/

+504
narner 11 груд. 2011 р., 18:22:45

Мені 29 років, раніше я був товстий, я важив понад 95 кг (я 183 см), і в один прекрасний день я вирішила схуднути. Я почала скорочувати порції їжі, ні соди, ні цукру в каву і я схудла 28 кг, у 18 місяців, так що я був 67 кг (зараз мені 73 кг).

Я не займаюся спортом (просто ходьба).

Але що-то як і раніше дивує мене : у мене супер шкіра ноги і плечі і руки, але ще товсті стегна (не живіт), схоже, моє тіло за формою "а".

Що я можу зробити, щоб втратити ці стегна ? Якщо я і далі знижувати продовольство, я думаю, я буду кістки (особливо на обличчі).

Я дійсно втратив і засмучений ! Це мускулатури і більше їжі могло б бути рішення ?

+485
onealfa 3 вер. 2016 р., 23:47:07

М'язи починають руйнуватися без використання, тому без людини, яка свідомо переміщаючи частини тіла або згинання, можу м'язової тканини дистрофія бути зупинений або, по крайней мірою гальмується чимось керуючим, якийсь пасивний метод, або допомога машиною?

+267
TheLSYU 12 квіт. 2019 р., 00:43:25

Кофеїн не зберігається в організмі.

Для нормальної людини, пікова концентрація кофеїну в крові досягається між 30 хв і 2 години після вживання його. Потім метаболізується з періодом напіврозпаду від 3 до 7 годин. В ситуації, яку ви описуєте, рівень кофеїну, ймовірно, не більше 25% від їх піку.

Різні умови і ліки можуть знижувати кліренс кофеїну з організму (зокрема, вагітність і використання оральних контрацептивів як збільшити період напіврозпаду близько 15 годин). Однак, це не впливає на швидкість поглинання.

Існує взаємозв'язок між кофеїном і етанолом, але це етанолу метаболізм, що отримує менше, не кофеїн.

Джерело: Drugbank.запис Каліфорнія на кофеїн

+250
bobobobo 25 квіт. 2011 р., 06:56:37

За ці роки у мене накопичився певний зайвої маси тіла, що я хочу позбутися. Зараз я важу майже 104kg на 1,85 метра.

Для цього я знову почав займатися спортом і я повільно регулюючи свою дієту. Перший етап-це видалення самих хрень з раціону і ввести низькокалорійний сніданок.

За останні пару тижнів я їм 250г помідорів чері та інші овочі, як половина огірка, трохи редиски або моркви. Я знаходжу його смачним, вона не народила мене (поки що), я отримую багато АФ рідини (або, принаймні, я ссать частіше і частіше), і це тримає мене влаштовує до обіду час.

Я мити помідори перед вживанням, прагнучи, щоб видалити будь-які пестициди (або інші поверхневі забруднюючі речовини).

Моє питання: припустимо, я отримую досить макро - і мікроелементів в інші страви, є якісь коротко - або довгострокових ризиків для здоров'я, відомо з'їдаючи 250 г помідорів чері щодня?

+16
black typhoon7 6 серп. 2017 р., 09:13:33

Показати питання з тегом